Boek

 

Coaching

 

Lichaamswerk

 

Reading/Healing

 

Rituelen

 

Teksten

 
 

 

 

Info

 

 

Bertho Bastiaens

Wie ik ben:

Ik ben een gehuwde vader van drie volwassen kinderen en een gelukkige grootvader. Op mijn 16de kwam ik in contact met een nieuwe wereld toen ik in de jeugdbeweging stapte en sindsdien hebben "mensen" me niet meer losgelaten. Via mijn werk als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg kwam ik in contact met PRH, een school voor persoonlijkheidsvorming. Na 10 jaar intensief werken aan mezelf en een aantal jaren vorming als begeleider binnen PRH zocht ik verder mijn weg via heel wat workshops en " alternatieve" opleidingen.

 

Na een kennismaking met het sjamanisme via Josca Soos koos ik voor een opleiding in het Sjamanisme bij Ivana Caprioli en Daan van Kampenhout. Na deze vierjarige intensieve opleiding in het sjamanisme heb ik me verder bekwaamd in Aura-healing en Aura-reading bij Beppie Keysers. Er kwam een opleiding Regeneratie en Koreaanse massage bij, gegeven door Dirk Van Overstraeten, en ten slotte volgde ik een opleiding tot Integratieve Masseur en een opleiding Diepe Massage bij Geert van Coillie in het opleidingscentrum De Schans. Het is tijdens deze massage-opleidingen dat de puzzelstukjes samenvielen waardoor de Healing-massage vorm kreeg.

 

Vanuit de opleiding sjamanisme, ons eigen Keltisch erfgoed  en de samenwerking met verschillende sjamanisten ontstond een eigentijdse vorm van sjamanisme waarin de trommel en Moeder Aarde een hoofdrol spelen. Ik  noem het Aarde-werk. Vanuit deze stroming worden de rituelen begeleid.

 

Contactadres:

TransConsult

Bertho Bastiaens                              

St-Geertruistraat 82                       Tel: (0032) 012/236230      

3700 Tongeren-Riksingen                GSM:        0472/351094     

 

 

URL: http://bertho-bastiaens.be

        http://transconsult.be

 

Mail: bertho.bastiaens@telenet.be

        info@transconsult.be

 

 

Wegbeschrijving:

 

 

 

 

1 Vanuit richting Antwerpen

Volg de E 313 tot afrit Hasselt-Kortessem (nr 29)

Neem richting Tongeren ( via Kortessem ) over + 12 km

* Te Overrepen voorbij de kerk sla je na + 1km linksaf bij de wegwijzer : Neerrepen 1. Dit is de Gravierstraat. Neem de eerste weg rechts.

2 Vanuit richting Genk :

Diepenbeek, dan Kortessem dan richting Tongeren en verder zie 1 *.

3 Vanuit richting Eindhoven :

Je rijdt tot Hasselt en neemt de richting Tongeren. Je passeert Kortessem en verder zie 1 *.

4 Vanuit richting Maastricht :

Richting Tongeren en via de ring in Tongeren rijd je richting Bilzen. Na het Mexicaans restaurant sla je linksaf.

5 Vanuit richting Brussel :

Je neemt de E40 richting Luik tot afrit 29 : Waremme- Tongeren. In Tongeren neem je richting Hasselt. Verder zie schets.

6 Vanuit Bilzen :

Je rijdt richting Tongeren en als je het KBC-kantoor gepasseerd bent in Riksingen, sla je rechtsaf aan het verzekeringskantoor.