Home

Boeken

Teksten

Info

 

 

 

Bertho Bastiaens

Achtergrond:

Ik ben een gehuwde vader van drie volwassen kinderen en een gelukkige grootvader. Op mijn 16de kwam ik in contact met een nieuwe wereld toen ik in de jeugdbeweging stapte en sindsdien hebben "mensen" me niet meer losgelaten. Via mijn werk als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg kwam ik in contact met PRH, een school voor persoonlijkheidsvorming. Na 10 jaar intensief werken aan mezelf en een aantal jaren vorming als begeleider binnen PRH zocht ik verder mijn weg via heel wat workshops en complementaire opleidingen.

 

Na een kennismaking met het sjamanisme via Josca Soos koos ik voor een opleiding in het Sjamanisme bij Ivana Caprioli en Daan van Kampenhout. Zelf ging ik op zoek naar onze eigen roots bij de erfenis die de Kelten ons nalieten en zocht naar de vertaling van rituelen uit de oude tradities naar deze tijd. Na de vierjarige intensieve opleiding in het sjamanisme bij Daan en Ivana heb ik me verder bekwaamd in Aura-healing en Aura-reading bij Beppie Keysers. Er kwam een opleiding Regeneratie en Koreaanse massage bij, gegeven door Dirk Van Overstraeten, en ten slotte volgde ik een opleiding tot Integratieve Masseur en een opleiding Diepe Massage bij Geert van Coillie in het opleidingscentrum De Schans.

Het is tijdens deze massage-opleidingen dat de puzzelstukjes samenvielen waardoor de Healing-massage vorm kreeg. De healing-massage is een coaching techniek waarbij vertrokken wordt van een hollistisch mensbeeld en waarin bewustwording via gesprek en analyse, aangevuld wordt met massage en energetische healing.

 

 

 

Contactadres:

Bertho Bastiaens                              

St-Geertruistraat 82                       

Tel: (0032) 012/236230      

3700 Tongeren-Riksingen