Bertho Bastiaens

 
 
 

        Boeken

 

Coaching

 

Lichaamswerk

 

Reading/Healing

 

Rituelen

 

Teksten

 
 

 

 

 

Healing-massage en Aarde-werk

 

 

 

De mens heeft drie tantiens of energiereservoirs, die a.h.w.  "poorten" vormen waarlangs de mens zich kan verbinden met de buitenwereld.

* het bekken, de aarde-poort

* het hart, de Liefde-poort

* het hoofd, de kosmische poort

 

De aarde- ( bekken- ) poort is essentieel om ons te verankeren in de aarde en om ons te voeden. Ze vormt de verbinding met de aarde, de aardekracht en onze aardse realiteit. Ze voedt ons met basisenergie. Het is geen toeval dat we in dit lichaam ge´ncarneerd zijn, op aarde, in dit concreet leven en op deze concrete plaats. Het is als die mens dat we ervaringen opdoen, en doorheen die ervaring worden we bewust van wie we zijn als mens en als lichtwezen!

 

De liefde- (hart-) poort verbindt ons met de wereld en de "kwaliteit" ervan bepaalt de kwaliteit van onze liefde en vanuit welke liefde in ons we naar de wereld stromen. Een gezuiverde en geopende hart-poort laat ons toe vanuit de Liefde aanwezig te zijn in de wereld en anderen te ontmoeten vanuit de meest deugddoende energie die er is: het onvoorwaardelijk Liefhebben.

 

Een gezuiverde en geopende kosmische ( hoofd- ) poort laat verbinding toe met ons hogere zelf, onze gidsen, Meesters... We worden dan gegidst en ge´nspireerd op ons levenspad.

 

De weg die ik aanbied is de helingweg die begint bij de aarde-poort. Door heling van de aarde-poort kunnen we ons verbinden met moeder Aarde, ons lichaam, ons aards leven en ons concreet levenspad.

Vanuit deze verbinding en kracht kunnen we ons hart helen en leren hoe we in de wereld onze plaats als Levende mens kunnen innemen.

Gidsen, Meesters en ons Hogere Zelf gidsen en begeleiden ons hierin nadat we onze kosmische poort geopend hebben, steunend op een krachtige aarde-poort en een open hart.

 

Concreet gebruiken we voor dit healing werk een aantal methoden die je op deze site beschreven vindt, o.a. persoonlijke coaching waarbij het lichaamswerk een grote rol speelt; analyse van onze innerlijke wereld; aura healing en ľreading die ons actuele info geven en toelaten om het energiesysteem te bewerken; leringen vanuit esoterische kennis; eigen observaties die je terug vindt in de brochures en teksten; rituelen om te zuiveren en te verbinden... .

 

Heb je na het lezen van de info nog vragen, wil je afspreken voor een coaching of een ritueel of zou je graag een brochure bestellen, neem dan gerust contact op. ( TEL: 012/236230; GSM: 0472/351094; MAIL: bertho.bastiaens@telenet.be )