Boeken

 

Coaching

 

Lichaamswerk

 

Reading/Healing

 

Rituelen

 

Teksten

 
 

 

 

Coaching

 

 

Individuele coaching is een "op maat" gemaakt instrument dat de groei ondersteunt en gericht is op heling. Tijdens de individuele coaching gaan we werken met de groeibehoeften van dat moment, met in ons achterhoofd het overzicht op het totale groeiproces voor zover bekend is.

 

De werktijd begint een gesprek om te kijken naar wie je vandaag bent, wat er in je leeft, wat je nodig hebt en waar we voor kiezen om aan te werken. We gebruiken de analyse en de zelfanalyse, body-mind, aura-reading en een korte dialoog in dit gedeelte van de werktijd. Het is belangrijk een duidelijke diagnose te maken en samen de keuze te maken om een bepaald aspect van je groei aandacht te geven. Ik ga "het" niet doen voor je, we gaan samen kijken, werken en ontvangen!

 

Hierna werken we aan de groei, de voeding en de ondersteuning van je groeiproces. De focus ligt hier op heling en bewustwording: wie ben je vandaag en hoe ziet jouw realiteit er uit? Dan kijken we hoe we je vandaag kunnen verbinden met de verschillende delen van jezelf, en met de realiteit waar jij in leeft. Hoe laten we het leven terug stromen in je lichaam en in je energiesysteem Hoe maken we je een stukje meer "heel"?

 

Naast de bewustwording heeft het lichaamswerk een vooraanstaande plaats in dit deel van de werktijd. We gebruiken hiervoor oefeningen en de healing massage. Tijdens de bewustwordingsfase zien we waar er groei en heling gevraagd wordt. Daarna gaan we d.m.v. de healing massage zowel in het lichaam als in de energielichamen, de mogelijkheid creren om die groei en heling te integreren en te realiseren.

 

De healing massage is opgebouwd uit elementen van de verschillende vormen van massage die verderop beschreven staan. Daarbij wordt de massage aangevuld met healing technieken en oefeningen die inwerken op het lichaam en de energielichamen. De focus bij dit werk ligt op healing en werken via het lichaam, vandaar de naam: Healing massage.

De healing massage gebeurt gewoonlijk op de blote huid.

 

Na dit werk volgt er een korte integratietijd waarbij we kijken naar wat bruikbaar is vanuit deze werktijd en wat je zelf kan doen na deze coaching. Het is de bedoeling om datgene waar we aan gewerkt hebben, verder te integreren in je dagelijks leven. Door meer "heelheid" zal je dieper in je kracht gaan staan en in je concrete leven ( o.a. je relaties, je werk, je engagementen..).

 

Moeilijk? ja soms wel, maar we werken altijd binnen je grenzen en jij kiest uiteindelijk waar je naartoe wil en tot waar we gaan in het groeiproces.

 

We werken in Riksingen (Tongeren), St-Geertruistraat 82.

Een behandeling gebeurt enkel op afspraak en kost 40 tot + 1u15; 45 tot + 1u30 en 50 als het langer duurt.

Voor bedrijven en bij facturatie is de prijs steeds 50 per gesprek.

Heb je nog vragen of wil je afspreken, neem gerust contact via bertho.bastiaens@pandora.be of tel. 012/236230 of 0472/351094.

 

Partnercoaching is een vorm waarbij we met beide partners werken aan de relatie, gebruik makend van de technieken die ook in de individuele coaching aan bod komen. We luisteren naar het verhaal van de beleefde relatie nu en kijken naar de energiestroom tussen de twee partners. We proberen bewust te worden van de mogelijkheden en belemmeringen die er op dit moment aanwezig zijn, en vanuit die bewustwording kijken we naar de mogelijkheden om de relatie constructiever te beleven en in handen te nemen. Energiewerk en analyse van de emoties en patronen die samengaan met de energiestroom heeft, naast het nodige lichaamswerk tussen de partners, de hoofdtoon in dit werk. Veiligheid is belangrijk in deze partner coaching, want zich veilig voelen in de relatie is een voorwaarde om zich te kunnen geven aan het Leven in jezelf en aan het Leven in de partner en de relatie.

 

We werken in Riksingen (Tongeren), St-Geertruistraat 82. Een werktijd duurt ongeveer 1u30, is enkel op afspraak en kost 50.